rijbewijs b kopen

Rijbewijs b kopen

Een rijbewijs B  is een document, in de vorm van een pasje, waarmee je bevoegd bent om in een auto te rijden van maximaal 3500kg. Het toont aan dat je beschikt over voldoende kennis, vaardigheden en inzicht om met een auto aan het verkeer deel te nemen. Voorafgaand aan het praktijkexamen moet je het theorie-examen afleggen en rijlessen volgen. Vindt jouw rijinstructeur dat je voldoende kennis en inzicht hebt? Dan mag je deelnemen aan het landelijk rijexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Als je slaagt voor het examen dan kun je het rijbewijs B aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven.

Wat zijn de eisen voor het behalen van rijbewijs B?

Je kunt een rijbewijs b kopen aanvragen als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt een minimum leeftijd van 18 jaar
  • Je bent in het bezit van een theorie certificaat
  • Je hebt het praktijkexamen succesvol afgerond

Rijbewijs auto: lessen en examens

Ben je van plan om binnenkort je rijbewijs B te halen? Dan kijk je vast reikhalzend uit naar je eerste auto. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, onafhankelijk van anderen of onvoorspelbare problemen met openbaar vervoer. Heerlijk.

Of je nu nét oud genoeg bent om je rijbewijs te halen, of pas wat later de noodzaak voelt om een eigen auto te hebben, bijvoorbeeld voor je job of je kinderen: het leven wordt net een tikkeltje (of veel) makkelijker als je met de auto rijdt.

Wanneer ben je oud genoeg om je rijbewijs voor de auto te halen? Vanaf 17 jaar mag je het theoretisch rijexamen afleggen. Voor het praktijkexamen moet je 18 jaar zijn en minstens 3 maanden geoefend hebben.rijbewijs b kopen

Met de auto leren rijden is spannend. Voordat je halsoverkop achter het stuur kruipt, moet je natuurlijk eerst leren hoe je je veilig in het verkeer beweegt – en je rijbewijs halen! Maar hoe begin je eraan? VAB-rijschool heeft de perfecte manier uitgedokterd om je rijbewijs B te halen.

Hoe ver ben jij nog verwijderd van dat roze pasje in je portemonnee? Wil je eerst weten hoe het gesteld is met je rijtalent? Bij VAB kan je al oefenen met de rijsimulator voordat je 17 bent. Ga je net van start met de verkeersregels in te studeren en moet je je theoretisch examen nog afleggen? Of ben je op zoek naar praktijklessen om met glans te slagen voor het praktijkexamen?

VAB-rijschool helpt je op weg. 

rijbewijs b kopen