Geregistreerd rijbewijs kopen

Haal een nieuw Nederlands en Belgisch rijbewijs

Zijn uw Nederlandse of Belgische rijbewijzen tijdelijk geblokkeerd? Op een gegeven moment maakt u een fout en verliest u voor een lange tijd uw Nederlands of Belgisch rijbewijs. U heeft waarschijnlijk gedacht dat u online een Nederlands of Belgisch rijbewijs kunt kopen. Je hebt zojuist een oplossing gevonden. Hier zijn onze agenten hier om u op elk moment van de dag te helpen. We gebruiken onze middelen en overheidsverbindingen om ervoor te zorgen dat onze klanten legaal weer aan het werk kunnen. U kunt een nieuw Nederlands of Belgisch rijbewijs kopen zonder u zorgen te maken over de schorsing.geregistreerd rijbewijs kopen.geregistreerd rijbewijs kopen

 
geregistreerd rijbewijs kopen

Geregistreerd rijbewijs kopen/ Rijopleiding In Stappen (RIS)

Met de Rijopleiding In Stappen (RIS) leer je autorijden volgens een vast plan. Dit geeft meer structuur dan een standaardopleiding. Hierdoor ben je beter voorbereid op je examen en je verantwoordelijkheid na het halen van je rijbewijs. Je leert autorijden in 4 stappen:

  1. De auto leren kennen (bedienen en beheersen).
  2. Makkelijke acties en verkeerssituaties
  3. Moeilijke acties en verkeerssituaties
  4. Veilig en verantwoord rijden, bijvoorbeeld bij gladheid.

Soorten autorijbewijzen (met aanhangwagen)

Rijbewijs B

Theorie-examen: Vanaf 16 jaar.

Praktijkexamen: Vanaf 17 jaar in het kader van 2toDrive, rijlessen volgen mag vanaf 16,5 jaar. Wilt u niet meedoen aan geregistreerd rijbewijs kopen
, dan is de minimumleeftijd om examen te doen 18 jaar. 

Met een rijbewijs B mag u :

  •  motorvoertuigen op vier wielen besturen met een maximale massa van niet meer dan 3.500 kg en niet meer dan 8 personen vervoeren (exclusief bestuurder).
  • een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo (lege gewicht + laadvermogen
  • een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als de auto en de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen) uitkomen.   

Rijbewijs BE 

Met een rijbewijs BE mag u met een auto:  

  • een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen)
  • onder bepaalde voorwaarden (rijbewijs gehaald voor 19 januari 2013) een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).  

Let op: De regels voor rijbewijs BE zijn op 19 januari 2013 veranderd. Heeft u het rijbewijs BE gehaald voor 19 januari 2013? Dan gelden voor u andere regels. U mag iedere aanhanger of oplegger gebruiken. Er is geen grens aan het lege gewicht + laadvermogen. Let wel op dat uw trekhaak het gewicht aan kan. Dit heet de maximale trekhaaklast. Die moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. Met de RDW kentekencheck kunt u bij ‘trekhaaklast’ het gewicht opzoeken. Ook staat het gewicht vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje van de auto.

Meer informatie over deze categorie of andere rijbewijscategorieën vindt u bij het onderwerp Rijbewijscategorieën.

Geldigheid

Een rijbewijs is 10 jaar geldig. Voor personen met een leeftijd van 75 jaar of ouder en personen met een rijbewijs C of D is het rijbewijs 5 jaar geldig. Bij een medische beperking of voor personen tussen 65 en 70 jaar kan een rijbewijs ook korter dan 10 jaar geldig zijn.